17-01-06

Papegaai verraadt overspelig bazinnetje

De praatgrage papegaai Ziggy heeft de naam van de minnaar van zijn bazinnetje verklapt. De sprekende vogel heeft nu een relatiebreuk op zijn geweten.

Zoengeluid
De 25-jarige Suzy Collins had haar affaire met Gary, een voormalige collega, liever geheim gehouden. Maar dat was buiten de babbelzieke Ziggy gerekend. Elke keer de naam Gary voorkwam in een reclamespotje of een serie op televisie bootste het dier een zoengeluid na. Wanneer de gsm van zijn bazinnetje rinkelde, antwoordde Ziggy onmiddellijk Hallo Gary!.

Verklapt
Eerst kon de 30-jarige verloofde van Suzy nog lachen om de kuren van de papegaai, maar toen Suzy en hij op een avond arm in arm in de zetel zaten en Ziggy plots riep Gary, ik hou van jou kreeg de man argwaan. "Aanvankelijk vond ik het grappig, maar toen ik zag hoe Suzy reageerde, besefte ik dat er iets mis was. Ze werd zo rood als een tomaat en begon te wenen", aldus de man. Ze beslisten dan maar om een punt achter de relatie te zetten. Chris besliste bovendien om Ziggy van de hand te doen. "Hij bleef de naam Gary maar roepen, want kon ik anders doen".

13:27 Gepost door F&F | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.