11-01-06

Onnozelaars

Laat je (voor even) levend begraven

Wie wil, kan zich in het Nederlandse Drenthe levend laten begraven. Voor 75 euro kan je maximum een uur levend onder de grond gestopt worden, terwijl je vrienden en familie je avonturen op een beeldscherm volgen.

Paniek knop
Belangstellenden kunnen in een kist plaatsnemen, die vervolgens in een kuil van 1,50 meter diep wordt gedeponeerd, met bovenop de kist een betonblok van 3.500 kilo. In de kist is er zuurstof aanwezig en loopt er een verbinding naar een computer die alles in de gaten houdt. Als iemand een paniekaanval krijgt, kan hij of zij op een knop drukken, zodat de betonblok naar boven wordt gehesen.

Familie en vrienden van de "overledene" kunnen via een beeldscherm kijken naar het lot van de persoon die in de kist gaat. Wie in de kist stapt, moet wel een papier ondertekenen waarop staat dat niemand aansprakelijk kan worden gesteld voor eventuele schade.

17:39 Gepost door F&F | Permalink | Commentaren (2)

Commentaren

euhm... wie dat doet... is stom vind ik! wat als er iets mis gaat, of als die beton blok door die kist valt... ik sterf dan liever in mijn slaap!

Gepost door: . | 28-02-06

dat mag niet meer gebueren

Gepost door: sasha | 18-10-06

De commentaren zijn gesloten.