08-10-05

Man uit Bangladesh veroordeeld voor seks met kameel

Een man uit Bangladesh is tot drie maand celstraf veroordeeld omdat hij bestialiteiten pleegde met een kameel. Het dier is volgens de richtlijnen van de islamitische wetgeving afgeslacht.

De beschuldigde kwam aan de kost als chauffeur bij een zakenman uit de Verenigde Arabische Emiraten. Zijn werkgever begon onraad te ruiken omdat de man zich vaak om onduidelijke redenen naar zijn schuur begaf. Op een dag volgde hij zijn werknemer en zag hij hoe die seks had met een vrouwelijke kameel. De eigenaar kon zijn woede niet langer intomen en gaf de "dierenliefhebber" een fikse rammeling. Vervolgens nam hij hem mee naar het politiebureau en diende hij klacht tegen de pervert in.

Voor de rechtbank verklaarde de man dat hij altijd met één welbepaalde kameel aan de gang was omdat hij er verliefd op geworden was. De rechter kon niet leven met die uitleg en veroordeelde hem tot drie maand gevangenisstraf. De kameel was een nog treuriger lot beschoren. Vermits haar vlees na de mishandelingen niets meer waard was, werd ze naar het slachthuis afgevoerd.

08:24 Gepost door F&F | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.