27-07-05

Papegaai scheldt burgemeester en dominee de huid vol

De eigenaar van het Britse wildreservaat Warwickshire Animal Sanctuary heeft een van zijn bewoners, de vijfjarige vloekende papegaai Barney, ondergebracht in een aparte kooi. Het beest had al meermaals enkele bezoekers, onder wie een burgemeester, een dominee en twee politiemannen, de huid vol gescholden. Zo meldde de Britse krant Guardian woensdag.

"Fuck off"
Eigenaar Geoff Grewcock wilde niet het risico lopen kinderen het slechte voorbeeld te geven en besloot dat Barney enkel nog op specifiek verzoek gezien kan worden. Aanvankelijk leek de blauw- en goudgekleurde papegaai een aanwinst voor het natuurpark, tot men ondervond dat hij wel over een zeer uitgebreide woordenschat scheldwoorden beschikte. Zo zei hij een burgemeester op te rotten ("Fuck off"), om zich vervolgens tot de dominee en de politiemannen te richten en hen te laten weten dat ook zij konden oprotten ("And you can fuck off too").

Documentaires
Men gaat ervan uit dat Barney zijn slechte manieren heeft geleerd door naar tv te kijken. Grewcock laat hem daarom overdag enkel nog naar Radio 4 luisteren en naar documentaires kijken. "Hopelijk slagen we er zo in zijn woordenschat een beetje te kuisen".

21:34 Gepost door F&F | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.