03-05-05

Pitbullterriërs verbannen in Australië

Pitbullterriërs worden verbannen uit de grootste staat van Australië nadat een reeks van wrede aanvallen van honden mensen in het ziekenhuis heeft doen belanden.Premier van New South Wales Bob Carr brandmerkte het ras dat volgens hem uitgeroeid zou moeten worden met "moordmachines aan leibanden".

Het verbod komt er nadat een vijfjarig jongetje zwaar gewond werd door een pitbull toen hij van school naar huis wandelde in Sydney. Ook een 75-jarige man wordt nog verzorgd in het ziekenhuis sinds hij door twee pitbulls werd aangevallen.Carr zei dat er later op het jaar wetten komen die de verkoop, de aankoop, het kweken of het weggeven van enkele potentieel gevaarlijke hondenrassen verbieden. Het gaat om pitbullterriërs, Amerikaanse pitbulls, Japanse tosa's en Argentijnse en Braziliaanse vechthonden.

Huidige eigenaars van dergelijke honden zullen hun hond mogen houden maar men hoopt dat de voorgenoemde hondenrassen uiteindelijk zullen uitsterven. De nabijgelegen staat Queensland heeft momenteel al wetten tegen hondengevechten.Veeartsen betwijfelen echter of de wetten het aantal aanvallen zal doen dalen. Ze wijzen erop dat eigenaars van vechthonden antisociale mensen zijn die regels en wetten naast zich neer leggen.

Waarom moeten dieren steeds boeten als ze iets midaan hebben? Omdat beesten alles mogen!!!
Moordenaars, pedofielen en andere criminelen krijgen wel een tweede, derde, .... kans.

Maar ja.... er is nu eenmaal
een DIERENRIJK en een MENSENDOM

23:15 Gepost door F&F | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

ik vin dat dieren eeven veel kansen krijgen als mensen ik ben een mens dat eel veel van dieren houd nu als ze op de wereld zijn moete ze toch ni weg doen vor een mens da is op gevret er zijn zo veel mensen dat iets doen naar andere mens er zijn zo veel dieren dat iets doen naar andere dieren maar er zijn ook mensen dat iets doen naar dieren ze zetten ze op straat een verlaten ze er zijn er die ze ergens vast binden zelf mensen dat het dier zelf dood nu als een hond iets doet naar een mens DAT IS HUN VERDIENT BELOONING DAN (voor het mens e) ook al heeft dat mens niets gedaan dan moet hij mar boos zen op de andere mensen da da wel eens heeft gedaan wola dat was mijn mensing ier over (ik zen 11 jaar maar ik spreek de waarheid)

Gepost door: dilayka | 30-05-05

De commentaren zijn gesloten.